FOTO: Opticline, clinica de diagnostic și chirurgie oftalmologică din Alba Iulia, acum și la Deva

Observator Antena 1 Deva
30 April 2016
Arată tot

FOTO: Opticline, clinica de diagnostic și chirurgie oftalmologică din Alba Iulia, acum și la Deva

Opticline, clinica de nivel european de diagnostic și chirurgie oftalmologică de la Alba Iulia este acum și la Deva. Aceasta a fost ideea unui tânăr medic specialist care a îndrăznit să investească în sănătate. Dacă inițial acesta și-a deschis o astfel de clinică la Alba Iulia, acum și-a dezvoltat afacerea și a decis să se extindă în Deva. Evenimentul de inaugurare a avut loc marți, 19 aprilie.

Daniel Angelescu pleca acum câțiva ani din Zalău la facultate la Cluj și a ales o specializare care îi permite să aibă grijă de sănătatea oamenilor. Acum și-a văzut încă un vis realizat. Și-a deschis a doua clinică de diagnostic și chirurgie oftalmologică, de această dată la Deva.

OpticLine2”O să aducem tot practic ce se poate face pe partea oftalmologică, de la parte medicală îână la parte chirurgicală. În parte medicală suntem dotați cu aparatură de ultimă generație , de la parte de retină, parte de tomografie în cooerență optică, ecografie, biometrie și multe alte aparate, iar pe parte chirurgicală vom efectua intervenții pe cataractă, pe parte de retină și bineînțeles și laserul practic care este diabet și pentru reducerea de dioptrii”, a declarat doctorul specialist Daniel Angelescu.

Clinica aduce la Deva nu doar aparatură performantă, dar și un personal care oferă cliențiilor servicii medicale la nivel european. Deschiderea clinicii a fost salutată atât de administrația locală, cât și de medicii hunedoreni.

”Vă felicit că ați avut curajul să vă deschideți încă o afacere, sau încă un punct de lucru în Deva. Vă mulțumesc pentru că fiecare loc de muncă creat e important pentru bugetul localității noastre”, a declarat primarul din Deva, Petru Mărginean.

De asemenea, doctorul Daniel Angelescu spune că a ales Deva datorită semnalelor care veneau de la pacienții hunedoreni care căutau serviciile clinicii din Alba Iulia.

SURSA: http://urbeamea.ro/

4 Comments

 1. Epuras Denisa spune:

  Un “Grand merci ” echipei minunate opticline Deva !!! Oameni ce îmbina profesionalismul si rigurozitatea medicală cu cea umană . Clinica si aparatura modernă , echipa tânara , inteligenta si de un bun simt nemaiîntâlnit . Recomand cu maxima încredere !

 2. Pop cristin adrian spune:

  Buna ziua spuneți mi cât mă costă cel mai bun (scump) cristalin la ambii ochii

 3. sabau daniela florina spune:

  M ar interesa cat costa operatia de cataracta la un ochi?

 4. Marinela spune:

  Buna ziua am miopie la un ochi 1 50 cu cilindru de 1 .Cit mar costa o operatie ca sa nu mai port ochelari?