Daniel Angelescu

Medic Specialist Oftalmolog


Laura Angelescu

Medic oftalmolog


Opticline, clinica de nivel european de diagnostic și chirurgie oftalmologică de la Alba Iulia este acum și la Deva. Aceasta a fost ideea unui tânăr medic specialist care a îndrăznit să investească în sănătate. Dacă inițial acesta și-a deschis o astfel de clinică la Alba Iulia, acum și-a dezvoltat afacerea și a decis să se extindă în Deva. Evenimentul de inaugurare a avut loc marți, 19 aprilie.

Clinica aduce la Deva nu doar aparatură performantă, dar și un personal care oferă cliențiilor servicii medicale la nivel european. Deschiderea clinicii a fost salutată atât de administrația locală, cât și de medicii hunedoreni.

”Vă felicit că ați avut curajul să vă deschideți încă o afacere, sau încă un punct de lucru în Deva. Vă mulțumesc pentru că fiecare loc de muncă creat e important pentru bugetul localității noastre”, a declarat primarul din Deva, Petru Mărginean.

De asemenea, doctorul Daniel Angelescu spune că a ales Deva datorită semnalelor care veneau de la pacienții hunedoreni care căutau serviciile clinicii din Alba Iulia.