Pacienţii despre „Opticline”Deva: „Servicii medicale la superlativ”

CLINICĂ OFTALMOLOGICĂ LA STANDARDE MODERNE. OPTICLINE DEVA, LOCUL UNDE ŞI CELE MAI GRAVE PROBLEME ÎŞI GĂSESC REZOLVARE
5 October 2016
Oftalmologie la superlativ
25 October 2016
Arată tot

Pacienţii despre „Opticline”Deva: „Servicii medicale la superlativ”

Clinica oftalmologică chirurgicală „Opticline” din Deva a ajuns la câteva sute de intervenţii chirurgicale, toate reuşite. Mâinile sigure, priceperea doctorului Daniel Angelescu (ajutat şi de aparatură de ultimă generaţie), dar şi profesionalismul întregului personal al clinicii au transformat „Opticline” Deva (situată la parterul blocului M de pe b-dul Decebal) în locul în care mare parte dintre hunedoreni (şi nu numai) reuşesc să scape de problemele oftalmologice cu care se confruntă. Ca argumente vin mărturiile câtorva pacienţi contactaţi de „Glasul Hunedoarei”.

Artemiza Zăvoian (76 de ani): „Am avut o dezlipire de retină. Nu mi-am permis să merg la Cluj, Timişoara sau Bucureşti. Am avut mare noroc că s-a deschis «Opticline» la Deva. Mai vedeam doar 10 la sută cu un ochi. După operaţie văd mult mai bine. Sunt sută la sută mulţumită de rezultat. Doctorul Angelescu este foarte bun şi chiar l-am recomandat la multă lume”.

Roland Raica (24 de ani): „Aveam dioptrii de 3,5. Înainte nu vedeam bine de deloc. Pentru mine a fost un vis să văd bine. La şcoală, dacă stăteam în ultima bancă nu vedeam mai nimic. În urma unei operaţii cu laser la «Opticline», dioptriile mi s-au redus aproape total. Acum văd foarte bine, de la orice distanţă”.

Adrian Oprea (55 de ani): „Am probleme destul de grave cu ambii ochi de mai multă vreme. Am mers în mai multe clinici din ţară, în ultimii ani, şi pot face o comparaţie. Ce există, în materie de dotări, la «Opticline» e net superior faţă de foarte multe alte clinici din România. Nu am mai mers în alte oraşe din ţară pentru a mă opera de o dezlipire de retină, ci am făcut-o la Deva şi nu-mi pare deloc rău, dimpotrivă. Calitatea serviciilor medicale şi a oamenilor de aici este excelentă. Sunt servicii medicale la superlativ. În ce-l priveşte pe domnul Daniel Angelescu, sunt convins că e un doctor care ar trebui clonat”.

Maria Miclea (20 de ani): „M-am operat de cataractă la «Opticline». De mică am avut probleme, am mers în centre universitare şi mai toată lumea mi-a spus să revin după ce împlinesc 18 ani. Probabil că majoritatea doctorilor au considerat că operaţia de care aveam eu nevoie era prea riscantă. Am decis să mă operez la Deva, la domnul doctor Angelescu şi totul a decurs în bună regulă. Îl recomand cu mare căldură şi, dac-ar fi să-i acord o notă, ar fi un «10 cu steluţă»”.

Elena Lupşoiu (80 de ani): „Doctorul Angelescu mi-a redat vederea şi nu ştiu cum să-i mulţumesc pentru asta. De ani buni nu mai vedeam bine deloc. Sufeream de cataractă. De multe ori umblam mai mult pe bâjbâite. Sunt pensionară şi nu mi-am permis să merg la Timişoara, Cluj sau în altă parte. Acum pot să mă uit, din nou, la televizor şi să citesc ziarul, ceea ce, pentru mine, e o adevărată minune”

Luminiţa Sorca (46 de ani): „Eu am scăpat de nişte pungi pe care le aveam la ochi. Soţul meu a avut însă o problemă mai gravă: o venă din spatele ochiului din cauza căreia începuse să vadă rău. Şi el a fost operat. Amândoi suntem foarte mulţumiţi de felul în care am fost trataţi la «Opticline», motiv pentru care am recomandat clinica tuturor cunoscuţilor cu probleme de vedere. Chiar eu am mers apoi cu o prietenă la operaţie. Suntem mulţumiţi şi plăcut surprinşi că avem o asemenea clinică în Deva”.

Domniţa Folgarini (65 de ani): „Soţul meu, Paolo, nu vedea nici la 4 metri. Vedea doar 4 la sută din cât ar vedea un ochi sănătos. De 15 ani a început să sufere de cataractă, dar a fost cam delăsător. Eu l-am convins să căutăm o soluţie. Am tot căutat şi, până la urmă, deschiderea clinicii «Opticline» la Deva a fost pentru noi ca o mană cerească. Paolo s-a operat aici, iar a doua zi, după ce şi-a dat seama cât de bine vede, a mers şi i-a strâns mâna doctorului Angelescu spunându-i «Pentru mine, sunteţi un al doilea Dumnezeu, pentru că mi-aţi redat vederea».

SURSA: http://glasul-hd.ro

Comments are closed.